Winnaar bloemrijkste etalage

De etalage van John Stevens Casual & Business Wear is winnaar van de “Bloemrijkste etalage van Lisse” wedstrijd. Met als doel te winnen realiseerden wij in overleg met de klant een stadse marktkraam met veel kleurige bloemen en fruit. Niet zonder resultaat blijkt uit de waardering van de jury, die vooral erg te spreken was over het gebruik van drie verschillende (echte) bolbloemen.

De wedstrijd is een onderdeel van de activiteiten rondom het bloemencorso en het begin van het seizoen. Veel ondernemers in het dorpshart van Lisse zijn de uitdaging aangegaan om de bloemrijkste etalage te maken. Wij zijn enorm trots op het resultaat en alle extra aandacht die de winkel hiermee trekt! 

Liefde, vakmanschap en passie
Met liefde, vakmanschap en passie realiseren wij elke dag met een team van professionele etaleuses de mooiste etalages en presentaties in Nederland en zelfs daarbuiten. Etalages en presentaties die door ons zijn verzorgd hebben aantrekkingskracht en zorgen ervoor dat je wel moet kijken. De etalagefiguren werden ook door ons geleverd. 

 

 

Bekijk onze etalages op

Instagram