Winkelanalyse

WINKELANALYSE - WINKEL ETALAGE

Wij nemen alles onder de loep om uw winkel weer op te frissen en aantrekkelijk te maken voor uw doelgroep. Om een goed beeld te krijgen beginnen wij met een Store-Check.
We beoordelen o.a. huisstijl, buitenaanzicht, winkel etalage, ingang, inrichting, winkelbeleving, kleurbeeld, verlichting, productpresentatie, display mogelijkheden, price en signing, winkelindeling, routing en de ruimtelijke beleving.
Dat is een hele lijst maar dat geeft ons een duidelijk totaal beeld van uw winkel en de plus- en minpunten. Vanaf deze analyse gaat wij ervoor zorgen dat de winkel weer de plek is waar het gebeurt!
Met minimale investeringen is vaak al heel veel mogelijk. Praktisch en resultaat gerichte adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Als u de adviezen opvolgt gaat u gegareandeerd meer verkopen!

Ons advies; Nu aanpakken .... afwachten duurt te lang!

Bent u geïnteresseerd, of heeft vragen omtrent de mogelijkheden van een winkelanalyse en/of een frisse blik voor uw winkel etalage?
Neem dan contact met ons op.

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN