Winkelanalyse

Een frisse wind door uw winkel en 10% meer omzet?

Profiteer dan van 30 jaar ervaring in de mode branche en maak nu een afspraak voor een winkelanalyse en winkel etalage consult!

Dit is een 2 uur durend consult waarin onze specialist omzetkansen opspoort, door middel van adviezen over routing, goederen presentatie, winkelindeling, etalage en inrichting en sfeer in de winkel.
U krijgt een schat aan informatie waarmee u direct aan de slag kunt.
En dit voor een minimale investering!
De kosten van dit consult: € 345,- excl. BTW en reiskosten.

Wilt u alle informatie in een naslagwerk, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.
De kosten van een winkelanalyse consult inclusief naslagwerk: € 1995,- excl. BTW en reiskosten.


 

Wat kunt u verwachten van een winkelanalyse?

Alle winkels zijn op drie onderdelen te perfectioneren: klantvriendelijkheid, personeelsbehoefte en omzet. Winkelanalyse helpt u kansen opsporen en verbeteren.

Resultaat tot zo ver:

Na uitvoering van de adviezen zullen meer mensen per 1000 voorbijgangers binnenkomen en extra verkoopkansen brengen. Maar kansen moeten we vertalen in omzet.

1. Huisstijl
Door optimalisering zullen meer mensen de winkel herkennen.
2. Buitenaanzicht
Versterking van de attentiewaarde zodat meer voorbijgangers zich aangetrokken zullen voelen.
3. Etalages
Verhoging van de stopkracht, waardoor meer passanten de pas zullen inhouden en kijken.
4. Entree
Weg drempelvrees door ingebouwde magneten die onmerkbaar meer klanten naar binnen te krijgen.
5. Entree
Weg drempelvrees door ingebouwde magneten die onmerkbaar meer klanten naar binnen te krijgen.
6. Artikel presentatie
Een scala aan adviezen tegen gemiste kansen dus meer impulsaankopen en tevredener klanten.
7. Winkel indeling
Verkeer in een winkel is irritant of wordt verkoopkrachtig door de kassabalie op een beter punt te plaatsen, collectie-indeling optimaliseren, inventarisopstelling verschuiven. Controlepunten die tot een verbeteringsadvies leiden met als resultaat: uitgekiende routing. Dat bevordert de juiste loop van de klanten en voorkomt ergernis. Artikelgroepen met logische toegankelijkheid sparen verkoopkrachten en leveren meer omzet op.

Uitvoeringskosten

Sommige van de adviezen kosten bij uitvoering enige investering. Maar voor ca. de helft kost dat niets of heel weinig. Daarvoor wordt alleen een veranderde denk- en werkwijze aanbevolen. Of verschuiving van de bestaande inrichting, verleidelijker artikelpresentatie, ander kleurtje of licht, etc. Maar ingrepen die niets kosten leiden wel tot drie doelen: een klantvriendelijker winkel, minder afhankelijk van personeel en meer omzet. Voornamelijk door ander gebruik van de aanwezige bedrijfsmiddelen en logische ingrepen die de ondernemer door bedrijfsblindheid niet ziet.

Resultaat voor de ondernemer

Als u alle adviezen opvolgt zullen niet alleen meer potentiële klanten per duizend voorbijgangers uw winkel zien, de etalages bekijken en naar binnen gaan, maar ook langer binnen blijven. De adviezen zijn niet gericht op duur verbouwen of nieuw inrichten. Integendeel! Soms kan dat zinvol zijn maar lang niet altijd. Met de analyse als leidraad kunt u grote investeringen gemakkelijk enige jaren uitstellen. Alleen al door het advies:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:
E-mail: info@designinghaaker.nl
Telefoon: 020 659 22 57

Onze showroom is op slechts
10 minuten van het wfc in amsterdam

Wilt u een presentatie die verkoopt en opvalt en bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons en maak vrijblijvend een afspraak of kom gewoon langs. Wij maken graag kennis met u!

Neem contact met ons op

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten.

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

Bekijken