Waarom een etalage je omzet kan verhogen

Met passie en liefde maken wij elke dag mooie etalages. Wij zijn al 4x winnaar van de publieksprijs etalage van het jaar. Met ons vakmanschap creëren wij etalages met stopkracht zodat voorbijgangers verleidt worden om naar binnen te komen.


Designing Haaker verhoogt de attentiewaarde van winkels door middel van in het oog springende etalages met bijpassende decoratie. Als etalagebureau beschikken wij over een uitgebreid, vernieuwend en uniek decoratie bestand.

Nationaal en internationaal werken wij met een team van 25 professionele, ervaren en gedreven goed opgeleide etaleurs. Wanneer zij uw etalage inrichten verplaatsen zij zich in uw doelgroep en wensen. Met als eindresultaat een etalage die voorbijgangers prikkelt en verkoopt!
Bekijk hier onze Etalage voorbeelden.
 

Waarom een etalage?

Het inrichten van de etalage is misschien niet iets waar je gelijk aan zal denken als het gaat over het verhogen van de omzet, toch is het belangrijk om te doen. Een mooie en goed ingerichte etalage geeft de doelgroep en stijl van de winkel weer.
De etalage en instore visual merchandise spelen een belangrijke rol in de verkoop, Een goede etalage creëert stopkracht waardoor de consument eerder naar binnengaat. Goede visual merchandise zorgt er voor dat de consument een maal binnen nog meer geprikkeld wordt en alles makkelijk kan vinden. De consument ervaart hier door een fijne shop beleving, dit stimuleert de klant om te kopen.
 
 

De Etalage : Het visitekaartje van je winkel

De etalage is het visitekaartje van je winkel.
Het is belangrijk om originaliteit uit te stralen en rekening te houden met de stijl en de doelgroep die je wilt aanspreken. Als de etalages er rommelig, stoffig of saai eruit zien is de kans groot dat de consument zal doorlopen. Een etalage die er goed verzorgd uitziet, zal meer mensen naar binnen trekken.
 
 

Het inrichten van je etalage.

Het is belangrijk om de inrichting van de etalage goed en slim aan te pakken. Wat wil je uitstralen en wat heb je voor collecties ingekocht. Hierbij kan je ook al bedenken wat je wilt laten zien aan de consument en tijdens welk seizoen.
 
 
Designing Haaker etalage tips:
 
  • Zorg dat de etalage goede verlichting heeft waardoor de producten mooi uitkomen.
  • Zorg dat de etalage schoon is en goed bijgehouden wordt
  • Werk met thema’s in je etalage en wanneer je decoratie gebruikt zorg dan dat het een versterking van de collectie is
  • Hou je etalage overzichtelijk
  • Zorg voor een etalage met stopkracht
 
Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Mail naar info@designinghaaker.nl en vraag vrijblijvend informatie aan.
  

Bekijk onze etalages op

instagram