V&D Leiden

{ Wie is... | Wat wil... | Dus wij...}

Wie is...
V&D maakt al meer dan 125 jaar onderdeel uit van de Nederlandse samenleving. 63 warenhuizen en een online warenhuis ontvangen jaarlijks zo'n 100 miljoen bezoekers. V&D is een vertrouwd merk dat vanaf voorjaar 2014 een metamorfose ondergaat. De heropening van Leiden is het beginpunt van een doelgerichte visie. De focus ligt op het ervaren van meer beleving en plezier tijdens het winkelen.V&D wil de consument laten zien hoe het leven leuker, gezelliger, mooier, spannender kan zijn door regelmatig bij de V&D naar binnen te stappen.

Wat wil...
Om het nieuwe storeconcept te versterken wilde V&D een heel ander beeld in o.a. de etalages, de stylewall en de landingszone. Voor de opening van Leiden hebben ze gekozen om samen te werken met een extern bedrijf. Een bedrijf dat weet wat er speelt in de winkels en bij de consument. ' Festival zomer ' is het thema dat in hun marketing uitingen gebruikt is. V&D heeft voor Designing Haaker gekozen.
 

Dus wij...
hebben ons in hectische tijden voor de V&D gericht op de opdracht en deze van A tot Z geregeld. Concept en realisatie luisterde zeer nauw door de complexheid van het project. Natuurlijk is dat ons gelukt. We hebben het marketingverhaal vertaald naar de etalage, stylewall en landingszone. Binnen het thema 'Festival zomer' hebben wij een feestje gebouwd. Etalages als een totaalconcept waarbij evenwichtige beelden tot de verbeelding spreken. Door de verhalenlijn zijn het echt kijketalages geworden. 

Nieuwe etalagepoppen bij V&D...
Designing Haaker heeft ook alle etalagepoppen, torso's, display-presentaties zoals hoofden, handen benen enz. geleverd. Deze Compleet nieuwe lijn is speciaal ontwikkeld voor V&D. Kijk voor meer informatie bij Custom made etalagepoppen. 

Onze oplossingen...
- Conceptontwerp vanuit onze studio
- Ontwerp en realisatie visuals, decoratie en props 
- Etalages, stylewall en landingszone gemaakt door vakmensen van Designing Haaker
- Levering van alle Custom made etalagepoppen, torso's, display-presentaties zoals hoofden, handen benen enz.. Speciaal ontwikkeld voor de V&D. 
- Begeleiding van A tot Z

Deel op

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN