vacature allround etaleur etaleuse

Gezocht: Allround Etaleur/Etaleuse


Werken bij Designing Haaker

We zeggen het eerlijk… we zijn druk. Blijkbaar doen we iets goed, want steeds meer bedrijven willen graag dat we hen helpen met onderscheidende etaleur en winkelconcepten.

Wij mogen onder andere werken voor Dstreszzed, Omoda, The Society Shop, Lutz, Woolrich.  Dat zoveel bedrijven en organisaties met ons aan de slag willen, vinden we natuurlijk echt fantastisch en we doen er dan ook werkelijk alles aan om dat vertrouwen te belonen door supergoed werk te leveren.

Maar hoewel we echt van ons werk houden – en het is duidelijk dat bij een etalagebureau dat alles voor de klant doen en de beste willen zijn, geen ruimte is voor een kantoortijdenmentaliteit – vinden zelfs wij het leuk om af en toe nog gewoon eens thuis te zijn of met vrienden wat af te spreken. Die balans is voor creativiteit erg belangrijk!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een etaleur die vooral echt iets toevoegt aan ons team en in het midden van het land (rondom Utrecht) woont. Schrik niet, je hoeft niet meteen alles te weten van etaleren, visual merchandising, etc. Dat leren wij je allemaal zelf wel. Belangrijker vinden we het dat je gewoon een leuk en goed mens bent, dingen snel oppikt, nieuwsgierig en ambitieus bent. Maar ook creatief, communicatief vaardig en het leuk vindt om met mensen en mode aan de slag te gaan. Interesse en een sterke affiniteit met mode, styling en retail zijn zoals je begrijpt noodzakelijk om het bij ons echt naar je zin te hebben. Het moge duidelijk zijn dat er bij ons een mentaliteit heerst van handen uit de mouwen steken. Uiteindelijk gaat het om de resultaten want alleen mooie verhalen kopen we niks voor.

Wat ga je doen?
Je gaat van alles doen op het gebied van visuele communictaie en presentatie, meer dan we hier even kunnen toelichten. Je werkt in ieder geval vaak voor en bij de klant. Je helpt hen met het vertalen van binnen naar buiten in presentaties en etalages die pakken en overtuigen.

Wat mag je verwachten?
Wij bieden nog steeds geen gespreid bed, geen kant en klare etalages die je maar moet gaan namaken, geen torenhoog salaris. Als je dat belangrijk vindt, dan zijn er genoeg andere bedrijven waar je ongetwijfeld veel beter op je plaats bent. Wij bieden wel een uitdagende baan, het mogen werken voor veel verschillende, bijzondere bedrijven, een goed salaris op basis van jouw ervaring, een goede bedrijfsauto, een leuke groep mensen om mee samen te werken (al zeggen we het zelf) en we leren je alles dat wij de afgelopen 30 jaar over het vak te weten zijn gekomen. Het betreft een fulltime functie (40 uur) voor minimaal 1 jaar.

Herken je jezelf als een etaleur in bovenstaande beschrijving, ben je in het bezit van een rijbewijs B, heb je een afgeronde Nimeto/Cibap of vergelijkbare opleiding en aantoonbare relevante werkervaring in een retail omgeving, dan hopen we dat juist jij reageert. Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de regio Amsterdam, Utrecht of Zwolle.

Stuur je sollicitatie (motivatiebrief, CV en portfolio van wat recent werk) per email aan info@designinghaaker.nl ter attentie van Frans Haaker. 

Vragen over de functie of reactie op je sollicitatie kun je stellen aan Frans Haaker,  telefoon +31 (0)20 6592257(liefst na 17:00 uur), e-mail info@designinghaaker.nl