Steve Collection bij Melman

De Steve collection etalagefiguren bij Melman!

Met de etalagefiguren uit onze Steve Collection bent u in een keer weer helemaal up 2 date! Het bewijs er van is te zien in deze presentaties en etalages. De verschillende opstellingsmogelijkheden en houdingen van deze etalagefiguren zorgen voor de directe aantrekkingskracht! 

Designing Haaker is het beste adres voor toonaangevende etalagepoppen. Je etalages en presentaties worden verleidelijk en ogen direct professioneel met onze etalagefiguren. 

Met de adviezen van onze ervaren etaleurs en visual merchandisers maakt u altijd de juiste keuze qua stijl, uitvoering, houding en samenstelling. De perfecte paspop afgestemd op je doelgroep, imago en uitstraling. Paspoppen kies je bij ons ongedwongen en eenvoudig uit in onze overzichtelijke showroom te Badhoevedorp of via onze website!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk hier ons aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Deel op

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN