philo-000
philo-007
philo-008
philo-0016
philo-0012
philo-web-0015
philo 17
philo-000
philo-007
philo-008
philo-0016
philo-0012
philo-web-0015
philo 17

Philo Heren Etalagepop

Ophelia's man - Philo Deze serie is gecreëerd met een authentieke boetseer techniek. Het ontwerp is een combinatie van de schoonheid van de menselijke anatomie en de sterke dynamiek van het model. De etalagepop is op een eigentijdse manier realistisch geworden. Een waar kunstwerk waarin tientallen jaren ervaring en gevoel voor esthetiek samen komen. Alle houdingen zijn in evenwicht en zorgen er voor dat de geetaleerde kleding natuurlijk valt.

Met de etalagepoppen uit de Ophelia Collection stralen al uw presentaties kwaliteit uit!

 

De Philo etalagepop specificaties:
 

  • De Philo collectie is stijlvol en in 15 verschillende houdingen verkrijgbaar.
  • Verkrijgbaar in mat, hoogglans, parelmoer en elke gewenste RAL kleur. 
  • Incl. ronde glazen voetplaat met kuitpin
  • Philo wordt duurzaam geproduceerd, door gebruik te maken van BioResin (Biohars, ontwikkeld door DuPont). 

 

 Het maken van etalages die uitnodigen om bij stil te staan en uitgebreid te bekijken. Vervolgens nodigen onze etalages de kijkers uit om naar binnen te gaan; dat is ons werk. Werk waar we van houden en wat we met passie en plezier doen, elke dag weer. Wij durven te zeggen dat we hele mooie etalages maken met ook hele mooie etalagepoppen. Maar we doen meer. Wij denken mee als het gaat om hoe we uw product presenteren en welke ondersteuning te gebruiken. Maar ook als het gaat om merk uitstraling en sfeer zijn we de juiste partner voor u. Hoe we dat doen? Bekijk onze portfolio of kom bij ons langs in Badhoevedorp.
 

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN