Paspoppen

Wij hebben een breed assortiment paspoppen die u kunt bekijken in onze centraal gelegen showroom vlakbij Schiphol. Wij ontvangen u daar graag.

Een goede keuze is afhankelijk van een aantal belangrijke afweginingen: De eerste vraag die beantwoord moet worden is voor welk doel de paspop aangeschaft gaat worden. Is het voor het showen van kleding in een winkel, in een etalage of is het voor het maken van kleding, of voor iets anders? Verder is het belangrijk welk type paspop u zoekt. U kunt kiezen voor een mannequin, een torso, een verstelbare paspop, of iets anders? Maar ook de maat en vorm van de paspop is belangrijk. Gaat het om een specifieke kledingmaat of wilt u een verstelbare paspop geschikt voor diverse maten.

Zo zijn er diverse afwegingen die meetellen bij de keuze van de juiste paspoppen.

Onze showroom is op slechts
10 minuten van het wfc in amsterdam

Neem contact met ons op

Voor elk doel een goede paspop

Verschillende paspoppen hebben verschillende eigenschappen en functies die hen geschikt maken voor een verschillend doel ofwel uitstraling. De standaard paspop is geschikt voor algemeen gebruik. De standaard paspop is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Maar naast de standaard pop zijn er ook paspoppen leverbaar met verstelbare maten. Deze zijn geschikt voor het maken van kleding op maat of voor het aanpassen van bestaande kledingstukken.

Paspoppen met een realistische vorm zijn gemodelleerd naar de afmetingen en proporties van echte menselijke figuren. Deze paspoppen worden vaak gebruikt in modellering en kledingontwerp om een realistisch beeld te krijgen van hoe kleding eruit zal zien op een echte persoon. Er zijn ook paspoppen voor specifieke doeleinden. Denk hierbij aan paspoppen voor lingerie, paspoppen voor kinderkleding of paspoppen voor het weergeven van accessoires zoals hoeden of sieraden.

Een paspop kopen die eenvoudig te verstellen is

Er zijn ook paspoppen leverbaar die in verschillende houdingen gezet kunnen worden. Dit kan een groot voordeel zijn bij het ontwerpen van kleding. De ontwerper kan dan goed nagaan of de kleding goed valt en zit in verschillende houdingen; zittend, staand etc.

Verschillende delen van de paspop zijn verstelbaar; breedte van de heupen, omvang van de taille, omvang van de borsten en de hals en de lengte van de rug. Deze Paspoppen vind je niet snel terug in een etalage maar bieden grote voordelen voor modeontwerpers. Deze paspoppen staan dan ook vaak in een atelier.

Ruim assortiment aan paspop modellen

Designing Haaker heeft een ruim assortiment aan paspopmodellen. Met dit ruime assortiment komen we tegemoet aan de vershillende voorkeuren van verschillende klanten. Onze standaard paspoppen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen ze zijn geschikt voor algemeen gebruik bij het showen of maken en aanpassen van kleding. Paspoppen met verstelbare maten kunnen worden aangepast aan specifieke maten door verschillende delen van de paspop uit te breiden of samen te trekken. Deze paspoppen zijn handig voor het maken van kleding op maat of voor het aanpassen van bestaande kledingstukken. Paspoppen met realistische vormen zijn gemodelleerd naar de afmetingen en proporties van echte menselijke figuren. Deze paspoppen geven een nagenoeg exact beeld van hoe kleding zal passen op een echte persoon.

Paspoppen voor specifieke doeleinden zijn ontworpen voor specifieke doeleinden, zoals paspoppen voor lingerie, paspoppen voor kinderkleding, of paspoppen voor het weergeven van accessoires zoals hoeden of sieraden. Paspoppen met verstelbare poses kunnen worden gepositioneerd in verschillende houdingen, wat handig kan zijn voor het ontwerpen van kleding die goed valt in zowel staande als zittende posities. Paspoppen met specifieke eigenschappen hebben bijvoorbeeld een verwijderbare hoes voor het weergeven van ondergoed of paspoppen met beweegbare ledematen voor het tonen van schoenen of sokken. Het ruime assortiment aan paspopmodellen van Designing Haaker stelt onze klanten in staat om de paspop te kiezen die het beste past bij hun specifieke behoeften en gebruiksscenario's.

Een paspop kopen? Hoe kies je dan de juiste maat paspop?

Bij de keuze van de juiste maat paspop is het belangrijk dat de paspop goed overeenkomt met de lichaamsverhoudingen waarop je je kledingstukken wilt showen, maken of aanpassen.
Bepaal de maat: Meet eerst de gewenste lichaamsafmetingen op, inclusief buste, taille, heupen en eventuele andere relevante metingen. Deze metingen zullen helpen bij het kiezen van de juiste maat paspop. Kies een paspop met verstelbare maten: Als je van plan bent om verschillende maten kledingstukken te showen, te maken of aan te passen, kan een paspop met verstelbare maten een goede keuze zijn. Bezoek onze showroom: Een bezoek geeft u de mogelijkheid hebt om de paspop fysiek te bekijken voordat je hem koopt. Let op hoe goed de paspop past bij de gewenste maten en vormen en de uitstraling die u wenst.
Vraag advies: Bij twijfel vraag om advies aan onze verkoper/klantenservice.

Wij kunnen u helpen als het gaat om het kiezen van de juiste maat op basis van lichaamsafmetingen en behoeften. Door kritisch bovenstaande stappen te volgen, kunt u de juiste paspop kiezen.

Neem gerust contact met ons op voor de mooiste paspoppen.

De keuze van de juiste paspop is niet altijd even eenvoudig. Er zijn veel issues waar u op moet letten alvorens de juiste keuze te maken. Wij adviseren graag. Onze showroom ligt centraal in de buurt van Amsterdam/Schiphol. We hebben voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Graag ontvangen wij u in onze showroom, u heeft dan tijd en gelegenheid om alles rustig te bekijken en de juiste keuze te maken en al uw vragen te stellen. Maak een afspraak; door uw gegevens achter te laten.