Ophelias Man

De Philo etalagefiguren collectie is stijlvol en leverbaar in 15 verschillende houdingen. Als u meer wilt weten, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Philo is Ophelia's man

Ophelia's man - Philo Deze serie is gecreëerd met een authentieke boetseer techniek. Het ontwerp is een combinatie van de schoonheid van de menselijke anatomie en de sterke dynamiek van het model. Het etalagefiguur is op een eigentijdse manier realistisch geworden. Een waar kunstwerk waarin tientallen jaren ervaring en gevoel voor esthetiek samen komen. Alle houdingen zijn in evenwicht en zorgen er voor dat de geshowde mode natuurlijk valt.

Philo wordt duurzaam geproduceerd, door gebruik te maken van BioResin (Biohars, ontwikkeld door DuPont). 

Met de etalagefiguren uit de Ophelia Collection stralen al uw presentaties kwaliteit uit!Designing Haaker heeft een breed assortiment en werkt voor zeer uiteenlopende klanten. Wij zijn marktleider in design en het samenstellen van custom, modieuze en actuele etalagepoppen en etalages. Bekijk ons werk om een compleet beeld te krijgen.

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN