Ophelia Etalagefiguren

Ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exclusieve Ophelia collectie etalagefiguren.

Onze figuren zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en ideaal voor presentaties gedurende het hele jaar. Elk kledingstuk komt tot zijn recht en krijgt extra allure wanneer het wordt getoond op de dynamische en elegante Ophelia figuren.

Met de Ophelia etalage komen kunst en mode samen. De Ophelia serie is geïnspireerd op de indrukwekkende schoonheid en krachtige uitstraling van een Afrikaans model. Daarmee is deze serie een toonbeeld van vakmanschap dat voortkomt uit tientallen jaren ervaring en een scherp oog voor esthetiek. De collectie is vervaardigd met authentieke boetseertechnieken, waarbij elke pose nauwgezet is ontworpen om kleding op een natuurlijke manier te presenteren en uw modecollectie te laten stralen.

Duurzaam design
Met onze toewijding aan duurzaamheid, worden de Ophelia etalagefiguren gemaakt van BioResin, een innovatieve biohars ontwikkeld door DuPont. Deze materiaalkeuze weerspiegelt onze inzet voor zowel kwaliteit als milieuvriendelijkheid.

De Ophelia  Etalage figuren die wij zien als een symbool van veelzijdigheid en kwaliteitzijn beschikbaar in maar liefst,28 unieke poses. Deze serie brengt elke etalage tot leven.

Personalisatie: Kies uit matte, hoogglans, parelmoer afwerkingen of elke gewenste RAL kleur.
Inclusief accessoires: Elke pop wordt geleverd met een stijlvolle ronde glazen voetplaat met kuitpin.
Inruilservice: Bij aankoop van een nieuwe Ophelia etalagepop bieden wij een inruiloptie voor uw oude model.

Bij Designing Haaker, al 30 jaar dé specialist in etalagefiguren, weten we precies wat uw etalage nodig heeft om niet alleen de aandacht te trekken, maar ook de verkoop te stimuleren. Laat ons u adviseren en ontdek hoe onze Ophelia figuren uw presentatie naar een hoger niveau tillen.

Neem contact met ons op en ontdek het verschil dat de Ophelia collectie kan maken in uw etalage – omdat uw mode het verdient.
 

Bekijk onze etalages op

Instagram