Ophelia - Dames etalagepop

Ophelia Collectie Deze serie is gecreëerd met een authentieke boetseer techniek. geïnspireerd op het Afrikaanse fotomodel, Het ontwerp is een combinatie van de schoonheid van de menselijke anatomie en de sterke dynamiek van het model. Een waar kunstwerk waarin tientallen jaren ervaring en gevoel voor esthetiek samen komen. Alle houdingen zijn in evenwicht en zorgen er voor dat de geshowde mode natuurlijk valt. Met de Ophelia collectie viel ABC internationaal in de prijzen! 

Ophelia wordt duurzaam geproduceerd door gebruik te maken BioResin (Biohars, ontwikkeld door DuPont). 

Met de etalagepop uit de Ophelia Collection straalt al uw presentatie kwaliteit uit!

Ophelia's man heet Philo


Ophelia etalagepop specificaties:

*Dynamisch en gracieus.
*De serie bestaat uit 28 houdingen.
*Verkrijgbaar in mat, hoogglans, parelmoer en elke gewenste RAL kleur. 


 

 


Het maken van etalages die uitnodigen om bij stil te staan en uitgebreid te bekijken. Vervolgens nodigen onze etalages de kijkers uit om naar binnen te gaan; dat is ons werk. Werk waar we van houden en wat we met passie en plezier doen, elke dag weer. Wij durven te zeggen dat we hele mooie etalages maken met ook hele mooie etalagepoppen. Maar we doen meer. Wij denken mee als het gaat om hoe we uw product presenteren en welke ondersteuning te gebruiken. Maar ook als het gaat om merk uitstraling en sfeer zijn we de juiste partner voor u. Hoe we dat doen? Bekijk onze portfolio of kom bij ons langs in Badhoevedorp.
 

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN