Open Huis


Open Huis 2 en 3 Oktober!
van 10:00 tot 19:00


ALL ABOUT MANNEQUINS
Bezoek ons OPEN HUIS en wandel op je gemak door onze vernieuwde showroom. Laat je inspireren en bekijk de ontwikkelingen en de vele mogelijkheden op het gebied van presentatie. Ervaar onze uitgebreide collectie etalagefiguren en ontdek het juiste figuur passend bij jouw store identity. Wij adviseren je graag. 


DESIGNING YOUR SILENT AMBASSADOR

ETALAGES MET STOP- & VERKOOPKRACHT

Met passie voor onze ambacht maken wij elke dag sterke etalages die de zintuigen prikkelen. Met onze visie en vakmanschap zorgen wij voor stopkracht die verkoopt.
De etalage is het visitekaartje van je onderneming en dus de meest directe interactie met de consument. De etalage versterkt het DNA van je winkel. (4x winnaar van de publieksprijs ‘etalage van het jaar’). Check Facebook en Instagram om meer van ons werk te zien. 


PRESENTATION MATTERS

GRATIS WORKSHOP TIJDENS ONS OPEN HUIS 10.30 & 15.00u

Onze kennis willen we graag met jullie delen. Tijdens ons OPEN HUIS geven we 2x per dag een gratis workshop VM. Aan de hand van tips en tricks leer je zelf een winkel op kleur te hangen en extra aandacht te geven aan productpresentatie. Ervaar hoe deze simpele stappen een verschil maken in de winkelbeleving van de consument.
Interesse... in onze gratis workshop?
(max. 2 personen per bedrijf)
schijf je hier in!!WE ARE LOOKING FORWARD TO SEE YOU
Kom langs tijdens ons OPEN HUIS en laat je verrassen wat we voor jou onderneming kunnen betekenen. Passen deze dagen niet in je agenda maar ben je wel benieuwd, maak dan een afspraak met ons. 

Team Designing! We love our work! We love our mannequins!


 

Bekijk onze etalages op

instagram