Omoda Etalages

{Wie is... | Wat wil... | Dus wij...}

Wie is...
Omoda startte Het familie bedrijf startte in het jaar 1875 in het Zeeuwse plaatsje Burgh. Nu 17 filialen later gaat Omoda's passie voor schoenen nog steeds hand in hand samen met kwaliteit en service. In 2015 heeft Omoda de GfK award voor beste schoenen retailer gewonnen.

Wat wil...
Krachtige etalages met een eigen identiteit, passend bij Omoda. Iedere etalage moet verrassend en uniek zijn.
 

Dus wij...
Zorgen voor een karakteristieke en originele presentatie die aansluit bij het seizoen, waarbij de decoratie de uitstraling van de collectie versterkt en onderstreept

Onze oplossingen...
Conceptontwerp thema's voor decoratie vanuit onze eigen studio
- Realisatie Etaleren, styling en Visual Merchandising
Decoratie uit ons decoratiebestand en op maat gemaakt, labels en bestickering

Deel op


Het maken van etalages die uitnodigen om bij stil te staan en uitgebreid te bekijken. Vervolgens nodigen onze etalages de kijkers uit om naar binnen te gaan; dat is ons werk. Werk waar we van houden en wat we met passie en plezier doen, elke dag weer. Wij durven te zeggen dat we hele mooie etalages maken met ook hele mooie etalagepoppen. Maar we doen meer. Wij denken mee als het gaat om hoe we uw product presenteren en welke ondersteuning te gebruiken. Maar ook als het gaat om merk uitstraling en sfeer zijn we de juiste partner voor u. Hoe we dat doen? Bekijk onze portfolio of kom bij ons langs in Badhoevedorp.
 

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN