Move Mannequins

Ontdek de innovatieve Move Mannequins, een nieuwe serie etalagepoppen met beweegbare houten armen en een draaibaar bovenlichaam. Deze unieke kenmerken bieden eindeloze mogelijkheden om meer dan 30 verschillende poses te creëren met slechts één pop. Het bovenlichaam is elegant uitgevoerd in een ecru linnen kleur, terwijl de benen een stijlvolle witte afwerking hebben.

Specificaties:

  • De prijs van de Move etalagepop voor dames en heren bedraagt €495,00 inclusief btw. Deze pop wordt geleverd met een glazen voetplaat voor stabiliteit en een luxe uitstraling.
  • De prijs van de Move bustes voor dames en heren is €395,00 inclusief btw. Deze bustes worden geleverd met een voetplaat, houten armen en een handige broekbeugel.
  • Voor een schoenenplateau kunt u een extra bedrag van €25,00 toevoegen aan uw bestelling, waarmee u de presentatie van schoenen op de etalagepop compleet maakt.
Let op: Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van de Move Mannequins voor uw professionele etalagepresentaties!
vanaf

€495,00

(excl. btw)
Offerte aanvragen

Download Catalogue


Modellen

OFFERTE AANVRAGEN

Overzicht

Move Mannequins

Move Mannequins

Gegevens

Adres