1-Juno mannequins
2-Juno mannequins
4-Juno mannequins
3-Juno mannequins
5-Juno mannequins
6-Juno mannequins
7-Juno mannequins
8-Juno mannnequins
1-Juno mannequins
2-Juno mannequins
4-Juno mannequins
3-Juno mannequins
5-Juno mannequins
6-Juno mannequins
7-Juno mannequins
8-Juno mannnequins

Juno etalagepop - dames etalagepop

Met haar gestileerde hoofd en ranke handen benadrukt ze haar vrouwelijkheid. Verschillende toepassingen maakt deze collectie veelzijdig. Zij heeft namelijk een afneembaar hoofd en wordt geleverd met een speciale op maat gemaakte halsplaat waardoor Juno ook zonder hoofd gebruikt kan worden. Als extra kan de Juno collectie met een  "custom made " hoofd geleverd worden. Door alle mogelijkheden is de collectie zeer eclectisch en geschikt voor vele kleedmomenten en mode trends. De Juno collectie weerspiegelt de moderne tijd in zijn esthetiek.  De collectie wordt geleverd in een matte witte finish. Op aanvraag is zij in elk gewenste RAL kleur leverbaar. 

 

De Juno etalagepop specificaties:

 
  • Verkrijgbaar in 13 houdingen 
  • De Juno collectie wordt geleverd in een matte witte finish. Op aanvraag is zij in elk gewenste RAL kleur leverbaar. 
  • Juno wordt volledig duurzaam geproduceerd door gebruik te maken BioResin (Biohars, ontwikkeld door DuPont).  
  • Incl. ronde glazen voetplaat met kuitpin

 Het maken van etalages die uitnodigen om bij stil te staan en uitgebreid te bekijken. Vervolgens nodigen onze etalages de kijkers uit om naar binnen te gaan; dat is ons werk. Werk waar we van houden en wat we met passie en plezier doen, elke dag weer. Wij durven te zeggen dat we hele mooie etalages maken met ook hele mooie etalagepoppen. Maar we doen meer. Wij denken mee als het gaat om hoe we uw product presenteren en welke ondersteuning te gebruiken. Maar ook als het gaat om merk uitstraling en sfeer zijn we de juiste partner voor u. Hoe we dat doen? Bekijk onze portfolio of kom bij ons langs in Badhoevedorp.
 

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN