JMi-serie

Waarom de JMi-serie?

De JMi-serie is ontworpen met een focus op moderniteit, veelzijdigheid en het vermogen om elke outfit tot leven te brengen. Deze figuren verbeteren niet alleen de uitstraling van uw etalage, maar trekken ook de aandacht van voorbijgangers en, belangrijker nog, nodigen hen uit om binnen te komen.

De JMi serie kent 19 verschillende houdingen, zo is het eenvoudig mogelijk om elke keer een totaal andere opstelling te maken. De etalage oogt elke keer weer als nieuw!

Recent hebben we een van onze opdrachtgevers in Wageningen mogen helpen met hun etalages. Voor ons een samenwerking waar we met veel plezier op terugkijken.

Voor Wageningen was deze make-over een primeur. Samen met deze klant hebben we gewerkt aan een presentatie die niet alleen de nieuwste modetrends toont, maar ook de unieke sfeer van de winkel benadrukt. De winkel in Wageningen schittert nu met een compleet vernieuwde look dankzij onze nieuwste JMi etalagefiguren!

Onze etalagefiguren hebben deze modezaak voorzien van een frisse, moderne uitstraling die perfect past bij hun verfijnde kledingcollectie. Het resultaat is een adembenemende etalage, waar overduidelijk nieuw leven is ingeblazen met deze JMi serie figuren.

Een speciaal dankwoord aan het team van deze modezaak. Een dergelijk resultaat kan je alleen samen neerzetten en er moet over en weer voldoende vertrouwen zijn. Dit project is dan ook geslaagd dankzij de inzet en betrokkenheid van iedereen.
 

En dit project is nog maar een begin.

Door dit resultaat is niet alleen deze modezaak verrijkt, we zien ook een upgrading van de hele winkelstraat dankzij dit project. Met dit project hebben we samen met deze klant een nieuwe standaard voor winkelbeleving neergezet.
 

Heeft uw etalage een make-over nodig die echt indruk maakt?

Met meer dan 30 jaar ervaring in het restylen van etalages en etalagefiguren, staat ons team klaar om de uitstraling van uw etalage te transformeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie en laten we samenwerken om iets uitzonderlijks te creëren!

Meer informatie over de JMi-serie?

Bekijk onze etalages op

Instagram