Infinity Etalages

Paspoppen uit de Infinity collectie passen helemaal in de nieuwe tijdsgeest dit kunt u zien in deze presentaties en etalages. De houdingen van deze etalagefiguren gecombineerd met de verschillende opstellingen zorgen voor de nodige aantrekkingskracht. 

Designing Haaker is het voordeligste adres voor toonaangevende etalagefiguren. Uw etalages en presentaties worden professioneel en verleidelijk met etalagefiguren uit ons assortiment. Meer aantrekkingskracht en de juiste aandacht voor uw collecties met etalagepoppen en paspoppen die verkopen.
Met de adviezen van onze ervaren etaleurs en visual merchandisers maakt u altijd de juiste keuze qua stijl, houding, uitvoering en samenstelling. De perfecte paspop afgestemd op uw doelgroep, imago en uitstraling. Paspoppen kopen is bij ons ongedwongen en eenvoudig in onze overzichtelijke showroom te Badhoevedorp, via onze website of per telefoon.    

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier ons aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! 

Deel op

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN