Face 2 Fashion / make-over

{ Wie is... | Wat wil... | Dus wij...}
Wie is...

Face 2 Fashion in Breda en Goes. Is de plek voor de moderne, zelfbewuste vrouw! Zij houden van kwaliteit en kleurige casual en vrouwelijke collecties. De merken lopen uiteen van YaYa tot Expresso. De collectie is zo samengesteld dat de leukste items uit de collectie van een merk onderdeel is van het totale pakket. Dit betekent dat de klant van face 2 voor elk kleedmoment terecht kan.  

Wat wil...
Een Winkelkanalyse van Designing Haaker voor de winkel in Breda. Belangrijk hierbij...de verbeterpunten er uit lichten waardoor de uitstraling  en de belevingswereld van de winkel beter aansluiten bij de collecties en de modebewuste vrouw aanspreekt. Door de winkel in een beter balans te brengen willen zij zich richten ook op het aanspreken van een nieuwe groep klanten.

Dus wij...
hebben eerst een winkelanalyse gedaan in de winkel. De verbeterpunten hebben wij er uitgelicht en een plan de campagne gemaakt. Wij hebben een voorstel gedaan om de winkel te restylen. Door gebruik te maken van een moodboard om de uitstraling visueel te ondersteunen gecombineerd met een plattegrond, kleuren- en materialenplan. Op deze manier heeft onze opdrachtgever een handleiding waardoor het plan en de uitgangspunten niet vertroebelen. We hebben alles kunnen aangeven wat belangrijk is voor de impact die nodig is voor meer traffic. De ingredienten zijn dusdanig omschreven dat face 2 fashion direct zelf aan de gang kon. 

Onze oplossingen...
- Een winkelanalyse van 2 uur.
- Conceptontwerp door onze studio
- Een moodboard met plattegrond incl. kleuren- en materialenplan
- Lijst met decoratie / props
- Ondersteuning door goede uitleg van de plannen
- Voorstel etalagepoppen van Designing Haaker

Deel op

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN