Etaleren

ETALEREN - Opvallen en er uitspringen!

Met liefde, vakmanschap en passie realiseren wij elke dag de mooiste etalages. Wij zijn dan ook al 4 x winnaar van de publieksprijs 'de etalage van het jaar'.  Ons vakmanschap realiseert dat uw voorbijgangers worden verleid om binnen te komen.
Designing Haaker verhoogt de attentiewaarde van winkels door middel van in het oog springende etalages met etalage decoratie en gebruik van het juiste etalagemateriaal, die volgens de laatste etalagetrends worden gecreëerd. Uw boodschap vertalen wij in eigentijdse presentaties die aanspreken en prikkelen. Wij beschikken hiervoor over een uitgebreid, actueel en uniek etalage decoratie bestand van meer dan 1000 verschillende thema’s met bijpassend etalagemateriaal.

Nationaal en internationaal werken wij met een team van professionele, ervaren en gedreven etaleurs. Zij verplaatsen zich uitstekend in uw doelgroep en wensen. Met liefde, vakmanschap en passie realiseren zij elke dag de mooiste, zelfs meervoudig prijswinnende etalages en presentaties. Keer op keer zorgen zij er met hun vakmanschap voor dat uw etalage voorbijgangers verleid om binnen te komen. Een etalage met de juiste decoratie van etalagemateriaal, die verkoopt!

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen over onze aanpak? Bekijk hier onze creaties en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!