Etalages Elise Collection

Dat de etalagefiguren uit de Elise Collection helemaal in de nieuwe tijdsgeest passen kunt u zien in deze presentaties en etalages. Haar houdingen gecombineerd met de verschillende opstellingen zorgen voor de nodige aantrekkingskracht.

 

Designing Haaker is het voordeligste adres voor toonaangevende etalagefiguren. Uw etalages en presentaties worden professioneel en verleidelijk met etalagefiguren uit ons assortiment. Meer aantrekkingskracht en de juiste aandacht voor uw collecties met etalagepoppen en paspoppen die verkopen.
Met de adviezen van onze ervaren etaleurs en visual merchandisers maakt u altijd de juiste keuze qua stijl, houding, uitvoering en samenstelling. De perfecte paspop afgestemd op uw doelgroep, imago en uitstraling. Paspoppen kopen is bij ons ongedwongen en eenvoudig in onze overzichtelijke showroom te Badhoevedorp, via onze website of per telefoon.    

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier ons aanbod en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Deel op


Het maken van etalages die uitnodigen om bij stil te staan en uitgebreid te bekijken. Vervolgens nodigen onze etalages de kijkers uit om naar binnen te gaan; dat is ons werk. Werk waar we van houden en wat we met passie en plezier doen, elke dag weer. Wij durven te zeggen dat we hele mooie etalages maken met ook hele mooie etalagepoppen. Maar we doen meer. Wij denken mee als het gaat om hoe we uw product presenteren en welke ondersteuning te gebruiken. Maar ook als het gaat om merk uitstraling en sfeer zijn we de juiste partner voor u. Hoe we dat doen? Bekijk onze portfolio of kom bij ons langs in Badhoevedorp.
 

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN