Erfo Fashion Dusseldorf

{ Wie is... | Wat wil... | Dus wij...}

Wie is…
Erfo is een succesvol familiebedrijf opgericht in de jaren '30 in Duitsland. Het label heeft een klassieke inslag, maar volgt zeker de nieuwste trends. De designers laten dit in elke collectie zien. Erfo richt zich op de 30+ vrouw. De sleutel voor het succes van Erfo ligt in de uitstekende pasvorm, de materialen van topkwaliteit, de perfecte afwerking en de compromisloze productcontrole. De collectie is klassiek en elegant voor zowel zakelijk als informele kleedmomenten.

Wat wil…
Voor de showroom in Düsseldorf wilde Erfo een totale metamorfose. De showroom sloot niet maar aan bij wensen van deze tijd. Men wilde in de de showroom de winkelbeleving benaderd zien,  stijlvol en inspirerend.

Dus wij….
hebben een plan gepresenteerd waarbij de indeling van de showrooms de nieuwe basis vormt. Alle elementen hebben een andere plek gekregen. In combinatie met speciaal geselecteerde decoratie en kleuradvies zorgden wij dat er een andere sfeer beleving tot stand is gekomen die meer aansluit bij de nieuwe manier van werken.

Onze oplossingen….
- Conceptvoorstel vanuit onze studio inclusief concpetontwerp van visuals en kleuradvies
- Realisatie door middel van visual merchandising, etaleren, styling inclusief decoratie
- Verzorging van de projectbegeleiding van A tot Z.

Deel op