Designing Haaker Dames etalagepoppen

Designing Haaker Dames mannequins

We hebben bij Designing Haaker een ruim assortiment dames mannequins .
een mannequin kopen? Wij bieden een grote selectie aan gestileerde,abstracte , realistische mannequins, inclusief mannequins zonder hoofd. Tussen onze collecties vindt iedereen iets voor zichzelf.  van casual tot high fashion Voor elke winkel en doelgroep hebben wij de juiste mannequin.
 

Een dames mannequin kopen
  
Bent u op zoek naar de juiste mannequin? In onze showroom vindt je een ruime collectie dames mannequins.
Je vindt ze in verschillende vormen, poses en verschillende materialen. Wij helpen u graag om voor elke stijl de juiste dames mannequins
 te vinden.

 
 

Abstract, Realistisch, vormgegeven,
Dames mannequins in vele variaties.

 
In onze showroom vindt u een brede selectie van verschillende dames mannequins. Dit biedt u een gevarieerd aanbod. In ons assortiment Dames mannequins heeft u keuze uit abstract , gestileerd, eggheads, realistisch, headless en een aantal specials waaronder face-off , plus size en webshop mannequins.   
 
Let us introduce!
De gestileerde dames mannequins
Designing Haaker heeft een groot assortiment gestileerde etalagepoppen. Dus een ruime keuze! Neem een kijkje in onze showroom en ondek welk model het best bij uw merk/winkel past

Ophelia - dames mannequin
Ophelia Collectie Deze serie is gecreëerd met een authentieke boetseer techniek. geïnspireerd op het Afrikaanse fotomodel, Het ontwerp is een combinatie van de schoonheid van de menselijke anatomie en de sterke dynamiek van het model. Een waar kunstwerk waarin tientallen jaren ervaring en gevoel voor esthetiek samen komen. Alle houdingen zijn in evenwicht en zorgen er voor dat de geshowde mode natuurlijk valt. Met de Ophelia collectie viel ABC internationaal in de prijzen! 
Ophelia wordt duurzaam geproduceerd door gebruik te maken BioResin (Biohars, ontwikkeld door DuPont). 
Met de mannequin uit de Ophelia Collection straalt al uw presentatie kwaliteit uit!


Futura Female - Dames mannequin
Futura...  Zij is sterk, dynamisch en gracieus. De serie bestaat uit 11 verschillende houdingen waarvan 2 zittend. 
De Futura mannequin onderscheidt zich door veelzijdigheid en het aanpassingsvermogen. De diverse houdingen zorgen er voor dat zij perfect past bij verschillende mode, van jong fashion tot en met meer streetwear


Asja Dames mannequin
Asja... Een van de meest recente toevoegingen aan het assortiment. Haar neergeslagen ogen vallen direct op! Mysterieus, intrigerend en stijlvol.
De Asja  collectie bestaat uit 7 verschillende houdingen waarvan 2 zittend.
Deze houdingen zorgen er voor dat zij perfect past bij verschillende mode, van jong (casual) tot en met meer fashion. Met de mannequin uit de Asja Collection stralen al uw presentaties direct klasse en gevoel voor stijl uit!


Juno etalagepop - dames mannequin
Met haar gestileerde hoofd en ranke handen benadrukt ze haar vrouwelijkheid. Verschillende toepassingen maakt deze collectie veelzijdig. Zij heeft namelijk een afneembaar hoofd en wordt geleverd met een speciale op maat gemaakte hals plaat waardoor Juno ook zonder hoofd gebruikt kan worden. Als extra kan de Juno collectie met een  "custom made " hoofd geleverd worden. Door alle mogelijkheden is de collectie zeer eclectisch en geschikt voor vele kleedmomenten en mode trends. De Juno collectie weerspiegelt de moderne tijd in zijn esthetiek. 


Anais - Female - Dames mannequin
Anais... Een van de meest recente toevoegingen aan het assortiment. Van een gestileerd uiterlijk naar net even meer detail! Overtuigend, verleidelijk met stijl en klasse. 
De Anais mannequin onderscheid zich door meer detail in het gezicht en wat meer uitgesproken en veelzijdige houdingen. Deze zorgen er voor dat zij perfect past bij verschillende mode, van jong tot en met meer casual en gekleed. Verkrijgbaar in 8 houdingen en standaard uitgevoerd in een lichte ivoor kleur. Met de etalagepoppen uit de Anais Collection stralen al uw presentaties direct kwaliteit uit!

simplicity female - dames mannequin
De Simplicity dames mannequin past helemaal bij de meest recente moderne trend van presenteren. Strak in een groep opgesteld, maar ook solo zeer sterk. De 4 verschillende houdingen maken het mogelijk om iedere keer een sterke vernieuwende opstelling te maken.

Infinity Female - Dames mannequin
De Infinity mannequin past helemaal in de nieuwe tijdsgeest van presenteren. Zowel als in combinatie, in groepjes, maar ook zelfstandig zeer sterk. De verschillende houdingen maken het mogelijk iedere keer een totaal andere inspirerende opstelling te maken. Zij heeft een eigentijdse uitstraling die naadloos aansluit bij bijvoorbeeld casual en luxury lifestyle. Een mannequin met een geweldige pasvorm! 
 
Alta Moda Women - Dames mannequin
De Alta Moda mannequin is de ster uit de collectie van gestileerde mannequins van ABC. Deze serie heeft als belangrijkste kenmerk haar veelzijdigheid. Geschikt voor een brede doelgroep en modecollecties.
 
Lets get realistic !

Realistische dames mannequins
Realistische etalagepoppen zijn weer in opmars nadat abstract en stilistisch jaren lang de boven toon voerde. Zien we nu dat grote buitenlandse fashion merken/winkels weer kiezen voor realistisch.


Valentina Realistic - Dames mannequin
Valentina is 'the talk of the town'. Zij is een jonge eigenzinnige, dynamische, uitdagende en gracieuze vrouw. Valentina kan meerdere kanten van zichzelf laten zien in verschillende situaties maar steelt altijd de show

Carole Realistic - Dames mannequin
De collectie Carole Realistic mannequin kenmerkt zich door de slanke gebeeldhouwde vorm van het vrouwelijke lichaam. Carole is een natuurgetrouwe weergave van de klassiek chique vrouw. Haar uitstraling wordt benadrukt met make-up, transparante lip gloss en lange wimpers. Zij wordt geleverd inclusief pruik.  

Kelly Realistic - dames mannequin
Kelly realistic dames mannequin ; elegant en stijlvol. De Kelly Realistic is een mannequin leverbaar in verschillende houdingen.  Het figuur heeft een perfecte uitstraling voor het demonstreren van jeans maar ook elegante, vrouwelijke kleding
 
 
De egghead mannequins
Ook voor egghead mannequins bent u bij ons aan het juiste adres.
JDi Female - dames mannequin
 
Nieuw in onze collectie! 
De mannequin uit de JDi Female mannequins collection past helemaal in de nieuwe tijdgeest van presenteren. Zij is in een groep, maar ook solistisch zeer sterk. De originele houdingen maken het iedere keer mogelijk een totaal andere opstelling te maken, wat zeer inspirerend werkt.


Elise Collection - Dames mannequins
 
Nieuw in onze collectie! 
De mannequin uit de Elise Collection past helemaal in de nieuwe tijdgeest van presenteren. Zij is in een groep, maar ook solistisch zeer sterk. De originele houdingen maken het iedere keer mogelijk een totaal andere opstelling te maken, wat zeer inspirerend werkt.
De vriend van Elise heet Steve

 

ABC Egghead Dames mannequin
De ABC egghead dames mannequin is de ster uit de collectie van gestileerde mannequins van ABC. Deze serie heeft als belangrijkste kenmerk haar veelzijdigheid. Geschikt voor een brede doelgroep en modecollecties.
 
 

Abstracte dames mannequins

 

Iris Collection - Dames mannequin

​De Iris Collection mannequin combineert een krachtige en moderne uitstraling met overtuigende houdingen. Het is de ideale mannequin voor winkels met een brede collectie en doelgroep. De bijpassende heren mannequin heet mike

 

Carole Abstract - Dames mannequin

De collectie Carole Abstract is het toonbeeld van de elegante vrouw. Deze serie mannequins straalt een persoonlijke en gracieuze stijl uit. Handgemaakt en vormgegeven in stijlvol mat wit. Deze mannequins zijn leverbaar in totaal 14 overtuigende houdingen. Zowel handen als voeten zijn realistisch uitgevoerd.
 

 
 

Headless dames mannequins

 ABC Headless

Een headless model met mooie houdingen. Divers te gebruiken of het nou casual is of het hogere mode segment.

Basic Headless Female
 De Basic Headless mannequins hebben een perfecte pasvorm en maatvoering waardoor zij multifunctioneel te gebruiken zijn.
 
Dames mannequins Specials 
Dédé - Dames mannequins
Dédé is de ideale mannequin voor het presenteren van mode in de maten (46-48). Ze is verkrijgbaar in 6 houdingen.
Mooi voor het presenteren van casual tot gekleed.

 

Vintage Black Denim - Dames mannequin
De Vintage Black Denim mannequin collectie bied een diversiteit aan mogelijkheden. De etalagepop is een combinatie van verschillende elementen en materialen met een knipoog naar de authentieke kleermakerbustes. De rode draad in deze collectie zijn de verstelbare ledemaat armen.
 
Face-off Dames mannequin
Nieuw bij Designing Haaker.
Een speciale serie mannequins waarvan het gezicht gewisseld kan worden. Om zo elke keer weer een nieuw beeld te creëren.
 
 

 

Mocht u nog open vragen hebben over onze selectie, neem dan gerust contact op met ons . Wij staan ​​u graag bij met onze knowhow en jarenlange ervaring in de branche en helpen u dan ook graag met het uitzoeken van de juiste mannequins.

Bekijk onze etalages op

Instagram