etalagefiguren op maat

Designing Haaker is de specialist als het gaat om etalagefiguren op maat. Naast keuze uit de collecties van ABC en Designing mannequins bieden wij de unieke mogelijkheid om etalagefiguren, torso's en bustes op maat en volgens eigen wensen te produceren.  

Etalagepoppen op maat, met minimale levertijden en de grootst mogelijke flexibiliteit qua maatwerk. Alles is mogelijk, verschillende houdingen, afwerkingen, stijlen tot een eigen gezicht. Exclusief, onderscheidend en aansluitend bij uw concept en wensen. Door onder eigen beheer en management te werken met geselecteerde producenten zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wij adviseren u het liefst persoonlijk over alle mogelijkheden en nodigen u daarom graag uit in onze overzichtelijke showroom te Badhoevedorp.

Wat kunnen wij voor u kunnen betekenen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hier hoe wij etalagefiguren op maat produceren, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak. Kijk ook eens in onze catalogus: klik hier.

Etalage Concept

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk hiernaast in ons I-flipbook hoe wij etalagefiguren op maat produceren, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak. Kijk ook eens in onze catalogus: klik hier. Wij adviseren u het liefst persoonlijk over alle mogelijkheden en nodigen u daarom graag uit in onze overzichtelijke showroom te Badhoevedorp.

Onze showroom is op slechts
10 minuten van het wfc in amsterdam

Wilt u een presentatie die verkoopt en opvalt en bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons en maak vrijblijvend een afspraak of kom gewoon langs. Wij maken graag kennis met u!

Neem contact met ons op