Binnenkomen bij Topshelf

Deze week hebben wij de entree van Topshelf Utrecht een ware metamorphose gegeven. Een complete restyling door opvallende sport en mode presentaties in grote frames. Ter versterking van het effect en beleving leverden wij etalagefiguren uit onze eigen Elise & Steve en Kids collectie.

Op basis van het door ons ontwikkelde en voorgestelde conceptontwerp verzorgden we de complete herinrichting van de entree, de selectie en levering van etalagefiguren en professionele eindstyling.  Het resultaat is overduidelijk een entree waar niemand aan voorbij kan! Bekijk hier hoe het was en wat wij er van hebben gemaakt!

Opvallen en er uit springen
Of het nu gaat om ondersteunen van imago, aanspreken van je doelgroep, je nieuwe collectie of juist de uitverkoop; je commerciële boodschap begint bij de entree en in de etalage. Het gaat om opvallen, er uitspringen, er voor zorgen dat een voorbijganger een bezoeker en uiteindelijk een koper wordt.

Designing Haaker verhoogt de attentiewaarde van je winkel door middel van het in eigen studio ontwikkelen van in het oog springende entree en etalageconcepten. Jouw boodschap vertalen wij in presentaties die aanspreken. Wil jij dat ook en ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, we laten het je graag zien!

Bekijk onze etalages op

Instagram