Betty Barclay

{ Wie is... | Wat wil... | Dus wij...}

Wie is…

Betty Barclay is in 1955 opgericht door Max Berk. Het label wordt in meer dan 60 landen verkocht en behoord tot één van de topmerken in de damesmode. Het label biedt eigentijdse collecties voor de moderne, geraffineerde vrouw. Modern, soms chic design wordt gecombineerd met de laatste modetrends.

Wat wil…
Men wil in de showroom in Amsterdam een uitstraling neerzetten die past bij de laatste trends en bij de eigentijdse collectie. Een steeds belangrijker onderdeel van de uitstraling en imago van Betty Barclay.

Het presenteren van de nieuwe collectie is niet het enige dat belangrijk is voor het nieuwe beeld. De indeling en uitstraling van de showroom is de ideale manier om je klanten deelgenoot te maken en te inspireren met  toekomstvisie

Dus wij….
hebben een plan gepresenteerd waarbij de indeling van de showrooms de nieuwe basis vormt.
In combinatie met speciaal geslecteerde decoratie hebben we er voor gezorgd dat er een  sfeerbeleving tot stand is gekomen die meer aansluit bij de doelgroep. Door middel van de opstelling en nieuwe etalagefiguren hebben wij er voor gezorgd dat de showroom een belangrijke inspiratiebron is voor de winkels. 

Onze oplossingen….
- Conceptvoorstel vanuit onze studio
- Realisatie d.m.v. visual merchandise, etaleren en styling inclusief het leveren van decoratie
- Begeleiding van A tot Z
 

Deel op

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN