behind te scenes : Het juiste decor

Behind The scenes : Het juiste decor uitzoeken

 
In januari zijn we al van start gegaan met veel new collection etalages, vol frisse kleuren en patronen.
 

Hoe gaan wij te werk?


Twee keer per jaar hebben wij een presentatie samen met alle etaleurs van etalagebureau Designing Haaker. zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste trends op etalage en styling gebied.

Aan de hand van deze presentatie maken wij nieuw decor en laten wij ons inspireren om met het bestaande decor vernieuwende etalages te maken.

Door samen als team te brainstormen maken wij niet alleen originele decors, maar stellen wij ook verassende decors samen.

Deze jaarlijkse presentaties zijn natuurlijk erg inspirerend. Maar als echte creatieve halen onze etaleurs elke dag inspiratie uit kunst , natuur,magazines en pinterest.

Niet alleen ontwikkelen we als etalagebureau ons eigen decor.. Ook maken we onze eigen banieren die wij vaak als een versterkend element in de etalages gebruiken. Ook bij het ontwikkelen en ontwerpen van deze banieren kijken we naar de trends op interieur en mode gebied.


Aan de slag in de etalage!

 

Samen met de klant bespreken we welke kleuren / collectie de etalage in gaan. Aan de hand daarvan zoeken wij het juiste decor uit bij de collectie zodat er een mooi en duidelijk beeld gecreëerd wordt.

Op de etalage dag zelf komt alles bij elkaar! decor en de juiste styling van de kleding sets op de etalagepoppen. Het resultaat… etalages met stopkracht!


Benieuwd wat wij voor uw etalage kunnen betekenen? Mail vrijblijvend naar info@designinghaaker.nl

#teamdesigning
We love our work!
We love our mannequins!

Bekijk onze etalages op

Instagram