Bahlmann Mode Dordrecht

{ Wie is... | Wat wil... | Dus wij...}

Wie is...
Bahlmann mode
richt zich op de modebewuste vrouw die kwaliteit en service belangrijk vindt. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1883 en is een begrip binnen maar ook buiten Dordrecht. Met 70 topmerken onder 1 dak hebben ze voor elk moment de juiste outfit.

Wat wil...
Voor de start van het nieuwe seizoen is ons gevraagd om mee te denken over de restyling van de winkel en het in lijn brengen van de decoraties met de nieuwste collecties

Dus wij...
hebben allereerst onze ideeën verzameld in een conceptontwerp en dit digitaal geopresenteerd. Vervolgens hebben wij decoraties geselecteerd, visuals ontworpen en de complete winkel make-over , visual merchandising en styling verzorgd in één dag.  Ook leverden wij etalagefiguren uit onze eigen Black Denim Vintage collectie. Het resultaat is een up 2 date modewinkel die qua sfeer en beleving de nieuwe seizoenscollecties ondersteunt en versterkt. 

Onze oplossingen...
- Conceptontwerp visuals winkel en etalage vanuit onze studio
- Styling inclusief het leveren van decoratie
- Realisatie door vakmensen van Designing Haaker
- Geleverd etalagepoppen uit de collectie van Designing Haaker
- Begeleiding van A tot Z

Deel op


Het maken van etalages die uitnodigen om bij stil te staan en uitgebreid te bekijken. Vervolgens nodigen onze etalages de kijkers uit om naar binnen te gaan; dat is ons werk. Werk waar we van houden en wat we met passie en plezier doen, elke dag weer. Wij durven te zeggen dat we hele mooie etalages maken met ook hele mooie etalagepoppen. Maar we doen meer. Wij denken mee als het gaat om hoe we uw product presenteren en welke ondersteuning te gebruiken. Maar ook als het gaat om merk uitstraling en sfeer zijn we de juiste partner voor u. Hoe we dat doen? Bekijk onze portfolio of kom bij ons langs in Badhoevedorp.
 

i-flipbook

Bekijk onze nieuwste catalogus met onze producten en diensten

Wist u dat een goede, aantrekkelijke etalage, gericht op de juiste doelgroep, voor ruim 30% van de omzet verantwroodelijk is en dat 70% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen worden?

BEKIJKEN